Редовните съботно-неделни курсове ,,Забавна програмилница“ на Фондация „Университет за деца“ са подходящи за ученици от 2. до 4. клас. Ръководители на курсовете са Десислава Миленкова, начален учител и учител по информатика и информационни технологии в 137 СУ „Ангел Кънчев“, учител експерт в образователните програми на Майкрософт и блогър (www.de-sita.com) и Явор Киряков, учител по информатика и информационни технологии в 137 СУ „Ангел Кънчев“ и съосновател на „Университет за деца“. По време на курса учениците ще придобият основни познания по програмиране, ще програмират устройства като Makey-makey и ще се научат да откриват науката в устройствата, които ползват – лаптоп, таблет, телефон и др.

Ако желаете да се запишете моля попълнете следния формуляр или пишете на електронен адрес apply@uni4kids.bg с Вашите данни.

Първите занятия за пролетта на 2018 г. са на 11.02. (неделя) от 10:00 ч. и са безплатни за посещение. Адресът, на който ще се проведат, е ул. „Марин Дринов“ № 18 Вх. „А“ Ет. 2. Забележете, че графикът на провеждане на курса е следния:

  • „Забавна програмилница“ от 2. до 4. клас – всяка събота от 12:30 ч. до 14:30 ч.

Таксата за посещение на 14 занятия (по 120 мин.) от всеки курс е 350 лв. и може да бъде платена на две вноски. При посещение на повече от един курс се ползва отстъпка от общата цена.