Редовните съботно-неделни курсове по роботика на Фондация „Университет за деца“ се провеждат в два възрастови модула – „Въведение в роботиката“ за ученици от 5. до 6. клас и „Основи на роботиката“ за ученици от 7. до 11. клас. Ръководители на курсовете са инженерите преподаватели от професионалната гимназия ЕЛСИС към Технически университет – София – Диман Михнев, програмист във ,,Вистеон Електроникс България“ и основател на състезанието по роботика ,,Роболига”, и Росен Витанов, докторант в Технически университет – София.

Ако желаете да се запишете моля попълнете следния формуляр или пишете на електронен адрес apply@uni4kids.bg с Вашите данни.

Първото занятие от 15:00 ч. и 17:15 ч. на 12 февруари е безплатно и ще се проведе на адрес ул. „Оборище“ № 1 Вх. „В“ (партер). Графикът на провеждане на курсовете е следния:

  • „Въведение в роботиката“ – всяка неделя от 15:00 ч. до 17:00 ч.
  • „Основи на роботиката“ – всяка неделя от 17:15 ч. до 19:15 ч.

Таксата за посещение на 14 занятия (по 120 мин.) от всеки курс е 330 лв. и може да бъде платена на две вноски. При посещение на повече от един курс се ползва отстъпка от общата цена.

Брошурата за двата курса можете да изтеглите от тук.