Курсовете по природни науки и инженерна роботика във Варна стартират с безплатни демонстрации

Курсовете по природни науки и роботика с микроконтролерите „Ардуино“ и „Тинузавър“ за ученици от 4. до 10. клас започват в началото на втория срок (15.-16. февруари) във Варна с безплатни демонстрации.

Обърнете внимание на новите ни предложения! Това са курсовете по природни науки за ученици 7.- 9. клас и курсът по 3D моделиране и принтиране.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА КУРСОВЕТЕ и ДЕМОНСТРАЦИИТЕ ТУК!

С тези предложения стартира нашата практико-приложна програма за втория учебен срок. Всички съботно-неделни курсове започват с безплатни демонстрационни занятия на 15. и 16. февруари. Ако желаете да ги посетите пробно – първото занятие не се заплаща. Всеки курс е с продължителност от 12 занятия по 120 мин. и се провежда от февруари до юни месец.

Цената на всеки курс е 320 лв., които са платими на две вноски. Единствено курса по 3D принтиране и моделиране е на цена 380 лв. При записване за повече от един курс се предлагат отстъпки.

Занятията ще се провеждат на ул. Дебър 27, партер. При въпроси за курсовете, моля да се обадите на 0876 81 41 71 или да пишете на info@uni4kids.bg .