Начало на съботно-неделните курсове във Варна и В. Търново

Курсовете по STEM – ХИМИЯ, БИОЛОГИЯ, 3D ПРИНТИРАНЕ, РОБОТИКА и ЕЛЕКТРОНИКА с микроконтролерите „Ардуино“ и „Тинузавър“ за ученици от 4. до 11. клас ще бъдат представени в Дни на отворените врати в клоновете на Университет за деца във Варна и В. Търново на 5. и 6. октомври

За втора поредна година Университет за деца организира курсове по програмиране, електроника и роботика във Велико Търново и Варна, а от тази година стартира и курсове по 3D моделиране и принтиране и природни науки (химия и биология) и във Варна.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА КУРСОВЕТЕ във Варна ТУК!

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА КУРСОВЕТЕ във Велико Търново ТУК!

С тези предложения стартира нашата практико-приложна програма за новата учебна година извън София. Всеки желаещ във Велико Търново и Варна е добре дошъл на безплатните ни открити занимания. Обещаваме, че ще бъде изключително интересно!

– Курсове по роботика и микроконтролери (4.-11. клас) – Варна – 10:15 ч., 12:45 ч. на 5. и 6. октомври (събота и неделя);

– 3D моделиране и принтиране (проект: блутуут говорител) (5. – 9. клас) – Варна – 12:30 ч. на 6. октомври (неделя);

Природни науки – химия и биология (4. – 6. клас) – Варна – 15:00 ч. на 5 октомври (неделя);

Курсове по роботика, електроника и програмиране (4.-11. клас) – Велико Търново – 11:00 на 5 октомври (събота);

Поради малки разлики в организацията и начина на провеждане на курсовете в отделните градове е възможна и разлика при таксите за участие във всеки курс. Моля да последвате посочените по-горе връзки, за да прочетете повече за предложените курсове. При записване за повече от един курс се предлагат отстъпки.