Редовните съботно-неделни курсове по електроника на Фондация „Университет за деца“ се провеждат в модул – „Електроника и моделиране“ за ученици от 5. до 9. клас

Запишете се за курса, като попълните следния формуляр!

В курсовете по електроника се залага на сериозен научен/инженерен подход към материята. Още в самото начало учениците се запознават с основни понятия от физиката, механиката и електрониката, за да могат смело да напредват с усвояването на уменията по запояване, проектиране и конструиране на техните проекти. По време на курса се изучава работата на различни електронизирани системи и се работи по направата на самостоятелни разработки от учениците.

По време на курса учениците работят с истинска инженерна техника и се научават да работят професионално с нея! Поялникът, мултицетът, третата ръка, отвертките и др. са постоянно около нашите млади инженери и техните ръце и умове свикват да работят с тях с лекота.

 

Ръководители на курсовете са инженерите Даниел Денев, преподавател по елетроника и роботика, инж. Павлин Неделчев, бивш преподавател в ТУ-Софиям Иван Стефанов и Владимир Гаристов. Всички преподаватели имат дългогодише опит в работата си с микроконтролерите Arduino и Tinusaur.
Първите занятия за есента на 2018 г. са на 7.10. от 12:30 ч. Адресът, на който ще се проведат, е ул. „Марин Дринов“ № 18 Вх. „А“ Ет. 2.Ако желаете да се запишете моля попълнете следния формуляр или пишете на електронен адрес apply@uni4kids.bg с Вашите данни.

Таксата за посещение на 14 занятия (по 120 мин.) от всеки курс е 350 лв. и може да бъде платена на две вноски. При посещение на повече от един курс се ползва отстъпка от общата цена.