Курс по дизайн на игри

Представяли ли сте си да сте дизайнери на собствени игри? Да имате възможността да създавате пъстри светове, населени с причудливи създания, които са арена на невероятни приключения. Имате идея за игра, но не знаете от къде да започнете с реализацията й? С курсът ни по дизайн на игри (Game Design) това вече е възможно. Заповядайте на безплатно демонстрационно занятие по Game Design (7. – 10 . клас) на 9 февруари от 15:00 ч. в „Университет за деца“ – София на ул. „Марин Дринов“ 18 вх.А ет. 2. Запишете се ТУК!

Заниманията имат за цел, придобиване на основни познания по програмиране C#, дизайнерско мислене, създаване на прототипи. За игрите е нужен екип от хора съчетаващи разнообразни умения. Участниците ще влязатв ролите на програмисти, дизайнери, художници с цел създаване прототипи за игри.

Съдържание:
–         Design Thinking
–         Game Engines – architecture
–         Unity Engine– basics
–         3D modeling with Blender – basics
–         Game Programming in C# – basics
–         Prototyping
–         History & Theory
–         People and Roles

Ръководител на курса ще бъде Иван Стоянов, дългогодишен разработчик на игри и лектор по Game Design и Design Thinking. Иван е дизайнер с дългогодишен опит и участие в заглавия като: Celtic Kings, Imperivm GBR, Nemesis of the Roman Empire, Rising Kingdoms, Glory of the Roman Empire.

Курсът ще стартира през месец март и ще е с продължителност от 10 занятия по 120 мин. Цената му ще бъде 400 лв.

За повече информация посетете демонстрационното занятие, пишете на info@uni4kids.bg или се обадете на 0876 81 41 71