Пролетна сесия курсове

Записването за пролетната сесия курсове по химия, биология и роботика в „Университет за деца“ започна. Първите занятия на 11 и 12 февруари 2017 г. ще бъдат демонстрационни и са безплатни за посещение. Моля, за да се запишете за демонстрационните занятия и за курсовете, изпратете имейл с Вашите данни на apply@uni4kids.bg или попълнете регистрационния формуляр тук.

     С курсовете по природни и технически науки екипът на Фондация „Университет за деца“ си поКурс по химияставя за цел да възпитава дух на изследователство, любопитство, предприемчивост и инициативност у младите. При организиране и провеждане на нашите занятия вплитаме педагогически, методически и психологически похвати, зачитайки личните интереси на всеки ученик. Желанието ни е да допринесем максимално за научния успех на нашите начинаещи „студенти“.

     През есента на 2016 година поставихме успешно начало на курсове по химия, биология и роботика с по две възрастови направления – „Въведение в …“ за ученици в 5. и 6. клас и „Основи  на …“ за ученици от 7. до 9. клас, които ще продължим и през пролетта на 2017 г. Занятията отново ще включват много практическа работа и съответстващата й теоретична обосновка, посещения на музеи и изложения и участие в научни състезания. Занятията се ръководят от професори, доценти, асистенти, инженери, учители и представители на бизнеса.

Занятията през пролетта ще продължат да се провеждат на ул. „Оборище“ № 1 Вх. „В“ (партер) със следния график:

  • „Въведение в биологията“ – всяка събота от 15:00 ч. до 17:00 ч.
  • „Основи на биологията“ – всяка събота от 17:15 ч. до 19:15 ч.
  • „Въведение в химията“ – всяка неделя от 10:00 ч. до 12:00 ч.
  • „Основи на химията“ – всяка неделя от 12:30 ч. до 14:30 ч.
  • „Въведение в роботиката“ – всяка неделя от 15:00 ч. до 17:00 ч.
  • „Основи на роботиката“ – всяка неделя от 17:15 ч. до 19:15 ч.

Таксата за посещение на 14 занятия (по 120 мин.) от всеки курс е 330 лв. и може да бъде платена на две вноски. При посещение на повече от един курс се ползва отстъпка от общата цена.

За да научите повече, посетете нашата фейсбук страница, на която редовно публикуваме снимки от занятията.