Летни академии 2019

През лятото на 2019 г. за пета юбилейна година ще проведем поредица от академии, посветени на науката, изкуството и технологиите. През годините летните академии се доказаха като чудесен начин за оползотворяване на лятната ваканция за ученици от 3. до 11. клас. Те се посещават от деца от цял свят като редовните ни посетители са от всички градове на България, но и от Франция, Германия, Великобритания, САЩ, Русия и дори Индия и Южна Африка. Децата завързват приятелства и остават в контакт дори след края на академиите.

И все пак най-отличителният белег на летните научни академии на „Университет за деца“ е, че те дават възможност за докосване до науката в най-неподправения ѝ вид. Ръководители на заниманията са професионалисти (инженери, професори, доценти и др.) от сферите на роботиката, електрониката, физиката, химията, биологията и математиката. А за по-творчески настроените провеждаме и лятна академия по творческо писане.

Пълната информация за провеждането и записването за всяка една от предстоящите академии можеш да откриеш в линковете по-долу:

Сроковете за кандидатстване са два – 30 април за ранен прием на цена 300 лв. (първо класиране) и 16 юни за второ класиране на пълната цена от 350 лв., в което ще се разпределят останалите свободни места в Академията.

За повече информация се обадете на 0876 81 41 71 или пишете на info@uni4kids.bg !