Quest room "Florian's Lab" среща общността с науката и технологиите по достъпен и увлекателен начин. Лабораторията представлява научно пространство, в което посетителите изпълняват научни предизвикателства (куестове), запознават се с любопитни истории и наблюдават необикновени експерименти.

Във „Florian's Lab“ са съчетани популярният откривателски подход за разгадаване на загадки, прилаган в нашумелите Escape rooms (ескейп стаи), с концепцията за quest room, в която посетителите могат да докосват всичко и да експериментират на воля. Любопитството ще отведе посетителите в необикновения свят на Флориан – чудат физик експериментатор. За разгадаването на мистерията около изчезването му посетителите трябва да задвижат огромен механизъм от зъбчати колела, да използват свойствата на светлината, за да повдигнат двойна стена и да разгадаят устройството на странни машини и роботи. За да преминат успешно всички научни предизвикатества, е необходимо посетителите да поемат ролята на изследователи и да се доверят на научната си интуиция.

Лабораторията е подходяща за любопитни умове от всякакви възрасти (12+) – ученици, учители, студенти, семейства и т.н. За посетители под 12-годишна възраст е разрешен достъп до Лабораторията единствено с пълнолетен придружител (18+). Стаята може да бъде посетена и от училищни групи в съчетание с предварително подготвена работилница. За повече информация се обадете на 0885 377 322.

ВАЖНО! QUEST ROOM "FLORIAN'S LAB" РАБОТИ С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ!
 
 
 
 
 
jQuery(document).ready(function($){ jQuery( '.product-image' ).hover( function() { jQuery( this ).find( '.attachment-woocommerce_thumbnail' ).removeClass( 'fadeIn' ).addClass( 'animated fadeOut' ); jQuery( this ).find( '.secondary-image' ).removeClass( 'fadeOut' ).addClass( 'animated fadeIn' ); }, function() { jQuery( this ).find( '.attachment-woocommerce_thumbnail' ).removeClass( 'fadeOut' ).addClass( 'fadeIn' ); jQuery( this ).find( '.secondary-image' ).removeClass( 'fadeIn' ).addClass( 'fadeOut' ); }); });