ЛЕТНИ АКАДЕМИИ

 
 
  • Благодарим на Университет за деца, че е с нас в тези години и можем да извървим заедно и отговорно трудния, но и прекрасен път с децата ни. Продължавайте да ни заразявате с наука :)
    Боряна Иванова (родител)
  • Руси Шишманов 17 год.
    Когато срещнах Явор Киряков и Университет за деца бяха само на 11 год. Благодарение на тях изградих не само солидни познания в областта на роботиката и микроелектрониката, но и развих личностните си качества. Вече шест години имам радостта да вземам участие в летните академии и съботно-неделните курсове първо като участник, а вече и като асистент. Искрено им благодаря за търпението, ентусиазма и за това, че израстнах с тях.
    Руси Шишманов 17 год.
jQuery(document).ready(function($){ jQuery( '.product-image' ).hover( function() { jQuery( this ).find( '.attachment-woocommerce_thumbnail' ).removeClass( 'fadeIn' ).addClass( 'animated fadeOut' ); jQuery( this ).find( '.secondary-image' ).removeClass( 'fadeOut' ).addClass( 'animated fadeIn' ); }, function() { jQuery( this ).find( '.attachment-woocommerce_thumbnail' ).removeClass( 'fadeOut' ).addClass( 'fadeIn' ); jQuery( this ).find( '.secondary-image' ).removeClass( 'fadeIn' ).addClass( 'fadeOut' ); }); });